Over ons

Geschiedenis

Boksvereniging Bredase Ring is opgericht op 7 oktober 1937. Het was de Bredase bokser André Rasenberg die in 1936 had deelgenomen aan de Olympische Spelen in Berlijn die het initiatief nam om deze vereniging op te richten.

Meer over “toen en nu”

Fight Right keurmerk

In 2012 heeft Boksvereniging Bredase Ring het Fight Right keurmerk ontvangen. Meer informatie hierover vind je hier.

Meer info

Verduurzamen heeft impact!

In de Boksring aan de Oranjeboomstraat 163 wordt sinds kort energie bespaard en opgewekt door middel van zonnepanelen en een zonneboiler. Een zonneboiler gebruikt warmte uit zonlicht om water te verwarmen. Op een later moment wordt ook het enkel glas nog vervangen.

En dit is niet de enige plek waar de gemeente aan de slag gaat. De komende jaren gebeurt dit met alle gebouwen waarvan de gemeente eigenaar is. Deze maatregelen besparen in totaal gemiddeld zo’n 40% energie en de gebouwen krijgen na de aanpak bijna allemaal het energielabel A. Dat heeft dus al behoorlijk wat impact op de energierekening, maar vooral ook op de CO2 uitstoot.

Iedere bijdrage telt. Wat doe jij?

In totaal hebben we in Breda ruim 900 kton aan Co2 uitstoot te besparen. Een hele opgave, dus alle beetjes helpen! Ook jij kan je huis op verschillende manieren verduurzamen en ook meteen besparen. Kijk snel op www.groenpleinbreda.com of www.regionaalenergieloket.nl/breda om te zien hoe!

Teamleden

  • Wim Dieckmann Voorzitter / Trainer / Coach

  • Marijke Dieckmann Secretaris

  • Bobby Pinte Commissaris Materiaal

  • Berry Vermeulen Penningmeester