Aspiranten training

Het is tegenwoordig een trend dat kinderen niet meer buiten spelen maar thuis achter de computer zitten. Hierdoor is een groot gedeelte van de Nederlandse jeugd te zwaar. Kinderen die op jonge leeftijd beginnen met sporten prikkelen hun centrale zenuwstelsel zodat het een stuk beter ontwikkeld dan bij kinderen die niet sporten. De motoriek, reactievermogen, coördinatie, zelfvertrouwen en natuurlijk de conditie worden verbeterd.

De Bredase Ring heeft een Aspiranten trainingsgroep waar kinderen van 10 t/m 15 jaar de bokssport kunnen ontdekken. Onder begeleiding leert de jeugd de basistechnieken van de bokssport. Indien de kinderen aanleg hebben en ze zelf graag wedstrijden willen gaan boksen is dit natuurlijk mogelijk onder begeleiding van en getraind door een van onze ervaren trainers.

Dus hou je van een uitdaging? Kom gerust een keertje kijken. Je bent welkom op dinsdag of donderdag avond. Je mag 3 trainingen gratis meetrainen.

Een van onze oud-leden, Robbert-Jan Verweij uit groep 6, heeft als opdracht voor zijn school een werkstuk gemaakt over de bokssport. Goed gedaan Robbert-Jan! Lees het hier!

Tijden

Deze training is 2 x per week;

  • Dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur.
  • Donderdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Meedoen?